Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Samsung SM SUR40 Samsung SM SUR40

Samsung SM SUR40

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Samsung| Barcode: 8806071627397

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Er is meer onderling contact met de nieuwe Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™. Dit revolutionaire display, ontwikkeld samen met Microsoft™, zal de merkentrouw en de productiviteit opvoeren. Het zal de manier waarop bedrijven interactie hebben met hun klanten en waarop collega's samenwerken drastisch veranderen. De Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ houdt de aandacht van de gebruikers moeiteloos vast. Dankzij de nieuwste technologieën en toepassingen, zoals de natuurlijke gebruikersinterface, zijn de gebruikers meteen enthousiast en vinden ze het een plezier om met dit apparaat te werken. Bovendien bieden het grotere oppervlak, de 52 simultaan herkende contactpunten en de herkenning van voorwerpen meer mogelijkheden voor multitasking. Met de Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ beschikt u over een communicatietool van de nieuwe generatie.

Voor tal van doelgroepen en toepassingen
De Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ is ontwikkeld voor een grote verscheidenheid aan doelgroepen: winkels, de hospitality-branche, de auto-industrie, de gezondheidszorg, de financiële dienstverlening, de zakelijke dienstensector, het onderwijs en de overheid. De manier waarop mensen communiceren met informatie en met elkaar zal volledig veranderen. De Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ biedt hen nieuwe mogelijkheden om te communiceren, samen te werken en te overleggen. In het onderwijs worden de lessen leuker en wordt de lesstof boeiender. U kunt ook de klanten in uw winkel een nieuwe belevenis bieden, de gebruikers betrekken bij spelletjes of entertainment en uw werknemers voorzien van een nieuw communicatieplatform op kantoor. U zult hoe dan ook een sterkere band opbouwen met uw klanten, collega's en contactpersonen.

Veelzijdige toepassingen met herkenning van voorwerpen
De baanbrekende en geavanceerde technologie herkent zelfs fysieke voorwerpen die op het scherm worden geplaatst en dit biedt een wereld aan mogelijkheden. Met behulp van deze software voor het herkennen van voorwerpen, kan de Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ draadloze apparaten onderscheiden en ermee communiceren. Via de in de lcd-lagen geïntegreerde PixelSense™-sensoren kunnen 'getagde' voorwerpen – bijvoorbeeld visitekaartjes, klantenkaarten, kortingsbonnen en flyers - met een bepaald patroon en ontwerp worden herkend en kan erop worden gereageerd. U communiceert nog gerichter met de Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ en de voorwerpherkenningstechnologie.

Touchbediening van al uw digitale content
De touchbediening biedt meer mogelijkheden dan ooit en opent nieuwe deuren. Met deze revolutionaire nieuwe technologie bedient u het display door met uw vinger of hele hand over het scherm te vegen. Er is geen muis en toetsenbord nodig en u hoeft ook geen technische expert te zijn. De Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ reageert zelfs op voorwerpen die op het display worden geplaatst of eroverheen worden bewogen, bijvoorbeeld in de vorm van waterrimpels rondom het voorwerp. Iedereen zal de gebruikersinterface als heel natuurlijk ervaren.

Microsoft® Pixelsense™: een belevenis voor meerdere gebruikers
Met dit multitouchproduct kunnen meer mensen tegelijk samenwerken. Dankzij de meer dan 52 simultaan beschikbare contactpunten, kunnen meerdere gebruikers tegelijk communiceren met de Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™. Met deze nieuwe geavanceerde interactieve technologie, kunnen de gebruikers op hetzelfde oppervlak aan hun individuele projecten werken of aan één project met verschillende onderdelen. Deze functionaliteit maakt tal van nieuwe toepassingen voor meerdere gebruikers mogelijk. Met multi-user computing kunnen mensen meer samen doen.

Uitgebreide softwareontwikkeling
Een steeds groter wordende wereldwijde groep ontwikkelaars gaat aan de slag met het platform en de technologie van de Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™. Van op maat ontwikkelde apps tot oplossingen van partners voor klanten over de hele wereld, de mogelijkheden zijn oneindig. De ontwikkelaars voor de Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ maken gebruik van verschillende tools zoals Microsoft Visual Studio 2010, Microsoft Expression Blend, .NET Framework, MSDN, Windows en nog veel meer, om indrukwekkende nieuwe toepassingen voor verschillende branches te maken. De internationale groep getalenteerde en gedreven ontwikkelaars kan nauw samenwerken om alle ideeën werkelijkheid te laten worden.

Krachtige CPU en graphics voor een indrukwekkende belevenis
De Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ en de bijbehorende hoogwaardige hardware tillen computerprestatiekracht naar een hoger niveau. Met de AMD Athlon™ II X2 2,9 GHz dual-core processor is snel multitasken geen probleem. De AMD Radeon™ HD 6570M grafische kaart zorgt voor heldere en levendige beelden. Het pakket wordt verder vervolledigd met vier ingebouwde luidsprekers voor een overweldigende totaalbelevenis. Aan al uw wensen en verwachtingen wordt voldaan.

Uitgebreide connectiviteit
De Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ is voorzien van tal van ingangen waaronder vier USB-poorten, een Wi-Fi 802.11n-router en Bluetooth- en Ethernet-connectiviteit en zal de productiviteit binnen uw bedrijf dus zeker opvoeren. Met zoveel verschillende digitale platforms in uw werkomgeving, zoals videocamera's, smartphones, tablets, laptops, barcodescanners, printers enzovoort, is uitgebreide connectiviteit onmisbaar voor een modern en goedlopend kantoor.

Dun en flexibel ontwerp voor verschillende opstellingen
Het aantrekkelijke dunne ontwerp maakt verschillende praktische opstellingen mogelijk. De nieuwe Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ is slechts 10 cm dik, maar zit vol prestatiekracht met nauwkeurigere touchherkenning. U kunt het display horizontaal als tafel opstellen voor planning, leren, verkopen enzovoort, of u kunt het aan een wand ophangen met VESA-montage voor presentaties, kort overleg enzovoort. Het display is geschikt voor elke toepassing.

Superhelder Full HD-display
Om deze overweldigende multitouch-belevenis nog meer klank bij te zetten met een levendige beeldkwaliteit, gebruikt de Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ een kristalhelder Full HD led-display. Met het grote 40 inch-design met een beeldverhouding van 16:9 en een resolutie van 1920 x 1080, zullen de gebruikers de scherpere details opmerken en zullen ze het een plezier vinden om de Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ te bedienen. Uw presentaties worden boeiender dan ooit en geven uw werk een professionele en moderne uitstraling.

's Werelds grootste 'Gorilla Glass'-display
Dit scherm is optimaal beschermd tegen beschadigingen. De Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ is voorzien van de grootste plaat 'Gorilla Glass' ooit gezien bij een display. Het robuuste materiaal is verbazingwekkend sterk, licht en krasbestendig. Het display is ook voorzien van een functie die water gedurende een uur tegenhoudt, dus ook als per ongeluk iets wordt gemorst, hoeft u zich geen zorgen te maken. De Samsung SUR40 met Microsoft® Pixelsense™ is zo duurzaam, dat u zonder zorgen van dit display zult blijven genieten.

Eigenschappen

Schermgrootte 40 inch
Schermresolutie 1920 x 1080 pixels
Reactietijd 8 ms
Beeldverversing 50 Hz
Curved Nee
Touchscreen Nee
HDR Nee
Contrastverhouding 2000:1
Helderheid 300 cd/m2
Kijkhoek 178 graden
HDMI 1
Energieverbruik in stand-by 3 W
Kleur Zwart
Verpakkingsinhoud meegeleverde kabels: AC
Artikelnummer SUR40
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie Geen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews